Neulaushoidot Turussa ihon ongelmiin

Ota yhteyttä ja kysy lisää mesoterapiasta

Diivan tarjoama Meso Roller -mesoterapia ja Dermapen-neulaushoito lisäävät kollageenisäikeiden muodostumista ja kiinteyttävät, elvyttävät ja korjaavat ihon vaurioita tehokkaasti.

Neulaushoitojen toteuttaminen

Neulaushoito lisää kollageenin ja elastiinisäikeiden määrää ilman mitään lisättyjä aineita. Neulaushoito sysää ihon voimakkaasti uusimaan kudoksia ja korjaamaan ihovaurioita, jonka seurauksena kollageenin ja elasteenin määrä lisääntyy räjähdysmäisesti, yli 200-kertaiseksi. Neulauksen ansiosta ihon imeytymiskyky paranee yli 200–1000-kertaisesti, ja hoitotuotteiden vaikutus tehostuu mesoterapian seurauksena.

Kosmetologiset hoidot tehdään 0,5–1,5 mm neularullilla ja sopivat esimerkiksi:

  • juonteiden ja veltostuneen ihon hoitoon

  • matalille akne-, vesirokko- ym. arville

  • isoista ihohuokosista kärsiville

  • epäpuhtaalle ja tukkoiselle iholle (ei tulehtunut akne)

  • tupakoitsijan iholle kirkastamaan ja elävöittämään harmaata ihoa.

Hoito suositellaan sarjana 4–5 kertaa.
Hoitoon sisältyvät ihonmukainen ampulli ja kuminaamio.

PRP-hoito

Saat hehkeän ja nuorekkaan ihon luonnollisesti ja vaivattomasti, ilman keinotekoisia tuotteita.


Ihon PRP-hoidoissa ihoon imeytetään asiakkaan omasta verestä eriytettyä plasmaa. Tuoreena otettu verinäyte käsitellään niin, että punasolut erotellaan näytteestä pois sentrifugoimalla ja jäljelle jäänyt plasma imeytetään hoidetulle alueelle. Plasma sisältää runsaasti ns. kasvutekijöitä, jotka osallistuvat kudoksen voimakkaaseen uudistumiseen ja vetävät puoleensa veressä kiertäviä, omia kantasoluja. Kantasolujen etu on siinä, että ne pystyvät erikoistumaan alueen soluiksi ja edesauttavat näin kudoksen ja solujen uusiutumisessa. PRP-hoidoilla pyritään edesauttamaan ihon elpymistä ja solujen uusiutumista. Tuloksena on ihon rakenteen kiinteytyminen ja elpyminen sekä tasoittuminen. PRP-plasmahoito on esteettisenä hoitona uusi menetelmä, mutta se on jo pidempään ollut käytössä erilaisten sairauksien ja vammojen hoidossa.

Sarjahoidolla parhaat tulokset


PRP-hoidot tehdään yleensä 3–6 kerran sarjahoitoina. Hoitojen välissä on vähintään 4 viikkoa.

Toipuminen


PRP-hoitojen yhteydessä toipumisaika on yleensä lyhyt, ja ne soveltuvat siksi erityisen hyvin myös kiireisille ihmisille. Hoitopäivänä hoidettua aluetta ei pestä, mutta seuraavana päivänä voi jo käydä normaalisti suihkussa ja käyttää esim. meikkiä iholla. Iho punoittaa heti hoidon jälkeen käsitellyiltä alueilta, ja iho rauhoittuu saman päivän aikana. Herkkäihoisimmilla osa pistokohdista voi punoitella muutaman päivän.

Miltä hoito tuntuu?


Ennen hoitoa iho puudutetaan voidepuudutuksella, jotta hoito olisi mahdollisimman miellyttävä. Mesoterapiarulla ja käytettävät neulat ovat pieniä. Hoidon etuna on myös sen nopeus.

Restylane-hinnasto

  • Restylane-hoidot

    350,00–420,00 €