Kasvohoidot kaikille ihotyypeille Turussa

Ota yhteyttä!

Kauneudenhoidon ammattilaisemme kartoittavat ihosi kunnon ja tyypin auttaen sinua valitsemaan ihotyypillesi parhaiten soveltuvan kasvohoidon. Hemmotteleva kasvohoito tarjoaa rentouttavan hetken kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Kattavasta kasvohoitojen valikoimasta löytyy sopiva kasvohoito kaikille

Kasvohoitovalikoimastamme löytyvät vaihtoehdot herkälle ja kuivalle, rasvoittuvalle ja sekaiholle sekä täsmähoidot ikääntyvälle tai kuulautta kaipaavalle iholle yhdessä erikoishoitojen & monien muiden kasvohoitojen kanssa. Jokainen kasvohoitokokonaisuus sisältää ihon peruspuhdistuksen, höyrytyksen ja ihoa uudistavan kuorinnan. Käytössämme on laaja valikoima laadukkaita tuotteita eri ihotyypeille. Yksi tuotteemme on Gigi. Lue lisää täältä.

Ota yhteyttä ja varaa aika kasvohoitoon

Kasvohoitojen hinnasto

 • Texture, erikoishoito herkälle silmänympärysiholle ja kaulalle

  70€ kasvohoitoon yhdistettynä 45€

  Texture Lymfa sisältää patentoidun TPC5 ainesosayhdistelmän. Tämä ihonhoito kokonaisuus on erityisesti suunniteltu luomaan tehokkaan ja välittömän tuloksen. Lisäksi hoidolla on ihoa kirkastava, tasoittava ja kohottava vaikutus.

 • Acnon - Rasvaisen ja ongelmaihon hoito

  70€

  Tasapainottaa ihon rasvaisuutta, rauhoittaa tulehtunutta ihoa. Uudistaen ja kirkastaen puhdistaa sekä syväkosteuttaa ihoa.

 • Nuorisoihonpuhdistus (alle 18 v)

  45,00 €

  Pintapuhdistus, höyrytys, kuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio ja hoitovoide

 • Ihonpuhdistus

  50,00 €

  Pintapuhdistus, höyrytys, kuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio ja hoitovoide

 • Ultraäänipuhdistus

  45,00 € (kolmen kerran sarja 115,00 €)

  Pintapuhdistus, ultraääni, naamio ja hoitovoide

 • Kasvohoito mekaanisella puhdistuksella

  75,00 €

  Pintapuhdistus, höyrytys, kuorinta, mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio ja hoito

 • Elvyttävä/kiinteyttävä kasvohoito

  80,00 €

  Pintapuhdistus, höyrytys, kuorinta, ampulli/tehotiiviste, imeytys, hieronta kasvot-kaula-decolté, hoitovoide

 • Ultraääni kiinteyttävänä hoitona

  80,00 €

  Pintapuhdistus, höyry, kuorinta, ampulli, ultraääni/laser, hieronta kasvot-kaula-decolté, naamio, hoitovoide

 • New Age – kypsän ihon hoito

  85,00 €

  Sisältää soijaproteiinista johdettua estrogeenin korviketta, joka ravitsee ja kiinteyttää ihoa. Tämä isoflavonoidin (kasviestrogeeni) kaltainen johdannainen stimuloi ihoa estrogeenin tavoin. Se uudistaa kollageenisäikeitä ja tehostaa solujen uusiutumista. Lisäksi ihon kosteustasapaino parantuu huomattavasti ja juonteet pehmenevät.

 • New Age G4 hoito

  130€

  Ikääntymistä hidastava ja iho korjaava hoito. Ravitsee, kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa.

 • Ester C

  70,00 € (kaksi hoitokertaa 120,00 €, kolme hoitokertaa 160,00 €)

  C-vitamiini on yksi tehokkaimmista antioksidanteista. Ester C -hoito sisältää runsaasti tehokkaasti imeytyvää C-vitamiinia ja mantelihappoa, jotka yhdessä aktivoivat ihon toimintaa. Ehkäisee juonteiden ja ryppyjen syntyä sekä ihon pigmenttimuutoksia. Iho säilyttää elastisuutensa ja elinvoimaisen kimmoisuutensa. Kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä.

 • Bioplasma – uutta energiaa iholle

  85,00 €

  Bioplasmahoito perustuu valtameren aktiivisiin ainesosiin sekä kasviuutteisiin; tarpeellisiin rasvahappoihin, vitamiineihin, mineraaleihin ja sokereihin, jotka ehkäisevät ympäristön aiheuttamia ihon ikääntymisen merkkejä. Hoito tuo iholle runsaasti kosteutta ja nuorekasta hehkua.

 • Glycopure AHA -happohoito

  70,00 €

  Happojen salaisuus on niiden ihon uusiutumista aktivoiva vaikutus. Kuollut ihosolukko poistuu ja kollageenin tuotanto virkistyy ja ihon pinta kiinteytyy ja on tasaisemman värinen. Vaikutus näkyy myös mahdollisina madaltuneina ryppyinä. Myös erilaisista pigmenttihäiriöistä kärsivät voivat saada ison avun AHA-hapoista. Kuusivaiheinen Glycopure-kuorinta valmistelee ja sopeuttaa ihoa kuorinnan eri vaiheisiin parantaen kuorinnan tehoa ja ehkäisten sivuvaikutuksia. Suositellaan 3–5 kerran sarjahoitona.

 • Kollageeni silkkilankakohotus

  220 €

  Hellävarainen ja kivuton juonteita silottava sekä ihoa hoitava silkkilankakohotus. Neulaton vaihtoehto juonteiden ja ryppyjen tasoittamiseen.

 • Lymfa kasvohoitojen yhteydessä

  60,00 €

  Lymfahoito lisää kudosnestekulkua. Hoitoa suositellaan ennen ja jälkeen kauneusleikkauksia.

 • Dermapen

  180,00 € (seuraavat 3–4 käyntiä 160,00 €)

  Pintapuhdistus, Ester C mantelihappo,höyrytys, mikroneulaus, ampulli ja naamio. Mikroneulas on tuloksellista ihonhoitoa. Hoidolla saamme parannettua ihon laatua, kirkastettua ihon sekä syväkosteutettua .Neulaus myös vahvistaa ohutta ihoa sekä korjaa rypistyvää ihoa , arpia ja pigmenttiläiskiä .

 • Dermapen: silmänympärys/suunympärys/kaula

  60,00 € (seuraavat 3–4 käyntiä 50,00 €)

  Pintapuhdistus, entsymaalinen kuorinta, mikroneulaus, ampulli ja naamio. Mikroneulaus vahvistaa ja syväkosteuttaa ohutta silmänympärysihoa . Hoito korjaa pieniä ryppyjä ja lisää aineiden imeytymistä.

 • Dermapen: päänahan ongelmat (hiusten lähtö). Hoidot hinnoitellaan alueen suuruuden mukaan.

  Alkaen 100,00 €

  Päänahan hedelmähappohapotus, neutralointi, mesopen-neulaus, meso active hair -ampulli.