Sairaanhoitajan hoidot Turussa

Ota yhteyttä ja varaa aika

Hoitola Diivassa Turussa on saatavilla myös erikoisihonhoidon palveluja. Hoidot tekevät erikoissairaanhoitajat Satu Karlsson ja Minna Hyppönen. Heiltä löytyy tietoa ja taitoa hellävaraisista mutta tehokkaista ihonhoidoista.

Mesoterapia – Kollageeni-induktioterapia (CIT)

Mesoterapia eli mikroneulaus on tehokas hoitomuoto, jota käytetään erityisesti akne-, vesirokko- ja muiden arpien, laajentuneiden ihohuokosten, epäpuhtaan ja tukkoisen ihon, tupakoitsijan ihon sekä juonteiden ja veltostuneen ihon hoitoon. Hoidossa iholle tehdään derma roller -laitteella mikroskooppisen pieniä reikiä, jotka ulottuvat 1,5 mm:n syvyyteen eli dermikseen. Hoito aktivoi ihon omia fibroblastisoluja saaden ne tuottamaan iholle huomattavasti enemmän kollageenia kuin ennen hoitoa.

Ihoa kirkastava ja uudistava mesoterapia tunnetaan myös kollageeni-induktioterapiana. Hoidon vaikutus perustuu nimenomaan elimistön omaan kykyyn tuottaa kollageenia. Tämän ansiosta hoito sopii myös kosmetiikan kemikaaleille herkistyneille asiakkaille. Parhaat tulokset saavutetaan toistamalla mesoterapiahoito 3–5 kertaa 2–3 viikon välein.

Medic Peel -happohoito

Medic Peel -happohoito on tehokas kemiallinen kuorinta, jolla täsmähoidetaan erityisesti kasvojen ihoa. Kontrolloidussa prosessissa ihon epidermi- ja dermikerroksia sekä olemassa olevia ihovaurioita ja vikoja, kuten ryppyjä, arpia ja pigmenttipisteitä, poistetaan kemiallisten yhdisteiden avulla. Happohoidon seurauksena syntyy uudistunut, tasaisempi ihokerros. 


Korkealaatuista ja kivutonta Medic Peel -happohoitoa voidaan tehdä kolmen eri tason kuorintana: pinnallisena, keskisyvänä ja syvänä. Arpien häivytyksen lisäksi sitä käytetään esimerkiksi vanhenevan ihon elvyttämiseen sekä vaalentamaan ihoa ja pigmenttiläiskiä.

Juvéderm-täyteainehoito

Juvéderm-täyteainehoito tuo kasvoille luonnollista kauneutta sekä häivyttää vanhenemisen aiheuttamia uurteita ilman kirurgisia toimenpiteitä. Hoidossa käytetään täyteaineena hyaluronihappoa sisältävää geeliä, jota ruiskutetaan ihoon hyvin ohuen neulan avulla. Miljoonien käyttäjien suosima synteettinen hyaluronihappo toimii ihossa luonnostaan esiintyvän hyaluronihapon kaltaisesti parantaen ihon kosteustasapainoa sekä kimmoisuutta.


Turvallista Juvéderm-hoitoa voidaan käyttää paitsi juonteiden täyttämiseen ja väsyneen ilmeen kohottamiseen myös huulien täyteläistämiseen, piirteiden korostamiseen sekä aknearpien täyttöön. Elvyttävä, kohottava ja korostava Juvéderm-hoito kestää vain noin 15–30 minuuttia, ja sen tulokset ovat nähtävillä välittömästi. Hoidon toipumisaika on lyhyt ja lopputulos voi kestää jopa pari vuotta.